O nás

Jmenuji se Lucie a jsem zakladatelkou šicí dílny Mikina Česká republika. Naše šicí dílna vznikla v roce 2014 a sídlí v České Skalici v okrese Náchod. Specializujeme se na výrobu rozsáhlé nabídky oblečení. Zakázky zpracováváme na základě požadavků zákazníka, od střihu až po výsledný produkt. Máte vlastní značku? Tak to jste u nás správně. Podle Vašich požadavků jsme schopni Vaši zakázku vyhotovit na klíč. Zajistíme vývoj nového produktu včetně materiálů, střihů, etiket, tisků, výšivek. Kvalita vyrobených produktů je u nás na prvním místě. Ceny řešíme s každým zákazníkem individuálně. Doba výroby se pohybuje okolo 3 - 4 týdnů, dle náročnosti a vytíženosti dílny.



Jsme profesionální krejčovská firma zaměřená na moderní a kvalitní oblečení pro všechny příležitosti. Nabízíme nejen šití a střihy na míru, ale také možnost potisku a personalizace oblečení dle vašich přání. S našimi službami získáte jedinečné a originální kousky oblečení, které budou skvěle ladit s vaším stylem.


Naše služby

Výroba střihů

Vyhotovíme Vám střih dle Vašich požadavků z něho následně vzorek, který si odsouhlasíte, případně upravíme podle Vašich představ.

Zajištění vhodných materiálů

Spolupracujeme s mnoha dodavateli látek, máme k dispozici vzorníky různých materiálů a barev.

Zajištění etiket

Sublimačních štítků, potřebné galanterie (zipy, knoflíky, nitě, gumy, patenty...)

Zajištění potisků

Textilu různého druhu a velikosti - digitální tisk, sítotisk, digitální transfer DTF, sublimační tisk, řezaná fólie.

Výšivka

Zajistíme na Váš textil výšivku různé velikosti

Doprava

Zajistíme export Vaší zakázky na Vámi uvedenou adresu

Technické vybavení

Vlastní střihárna.
Odborné technologické postupy.
Přes 10 let zkušenosti v textilní výrobě.
Flexibilní výroba.
Kompletní technologické vybavení pro šití z různých tkanin a úpletů.
Overlocky, dvojjehlové stroje, jednojehlové stroje, knoflíkovací stroje, dírkovací stroje, průmyslové žehlení, transferový lis, vyšívací stroje.

Objednejte si naše služby ještě dnes.

Vyplňte formulář a my se vám ozveme co nejdříve zpět.